Хранителна програма

CrossFire Health & Nutrition Program е хранителна програма, с която треньорите на CrossFire ще се погрижат да постигнете желаните резултати.

Какво е по-различно в програмата от всички останали хранителни режими, за които сте чели?

- Прави се безплатна индивидуална консултация, на която треньорите се запознават с вашето ежедневие, тренировки, хранителни навици и познания, начини на приготвяне на храната и желани цели.

- Изготвя се индивидуална хранителна програма, с която ще ви помогнем да подобрите своите хранителни навици и да научите как храната действа на вашето тяло. Целта ни не е да ви ограничаваме, а да ви покажем как може да се наслаждавате както на вкусна храна, така и на добри резултати.

- Хранителната програма може да се персонализира според целите ви: сваляне на килограми, качване на килограми, по-голяма сила и издръжливост.

- Всяка седмица треньорите следят вашите показатели и резултати. В зависимост от тях, програмата се адаптира, за да бъде максимално ефективна за вас.

Хората, които се възползваха от програмата споделят, че виждат резултати още на 3-4 седмица. Въпреки това, препоръчителната минимална продължителност на хранителната програма е 3 месеца, за да може тялото и процесите в организма ви да свикнат на новия ви начин на живот.

Цената на хранителната програма е 120лв/месец.

За възникнали допълнителни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас. Очакваме ви!

Сравнение на продукти