Superhero Beginners Program

Присъединете се към нашето семейство и започнете своята трансформация в супергерой!

След повече от година и над 200 обучени супергерои, разработихме нова концпеция, която вярваме, че ще бъде по-ефективна и удобна за вас. Представяме ви нашата нова Superhero Beginners Program.

Предлагаме два варианта за включване в програмата за начинаещи:

1. Групова програма за начинаещи
На всеки 2 месеца в началото на месеца ще се формира група за начинаещи. Програмата ще продължи 2 седмици - 6 тренировки. Цената на програмата е 100 лв. След края на програмата получавате отстъпка от 10% при закупуване на карта за редовните групи в CrossFire.
Можете да видите следващата групова програма за начинаещи тук>>

2. Индивидуална програма за начинаещи
Ако сте нетърпеливи или сте изтървали датата за груповата програмата, можете да се запишете по всяко време в индивидуалната програма за начинаещи. Тя се състои от 4 индивидуални тренировки, на които ще бъде обърнато персонално внимание. Тренировките ще се провеждат в удобно за вас време, след предварителна уговорка с треньора, който ще проведе вашата Superhero Beginners Program. Цената на индивидуалната програма е 120 лв.

Включете се в нашата програма за начинаещи и заедно ще поставим основите на вашите нови супер сили. Ще научите основните движения във функционалните тренировки - как да изпълнявате правилно движения със собствено тегло, както и движения с щанга и пудовка.

Движенията, на които ще наблегнем са:
- Основни функционални упражнения със собствено тегло: бърпита, лицеви опори, клекове, напади, скоци на въже, скоци на кутия, набирания
- Клек със собствено тегло, щанга и с пудовка
- Раменна преса с щанга
- Мъртва тяга с пудовка и щанга
- Обръщане с медицинска топка и щанга
- Спомагателни упражнения за изпълнения на упражнения на лост

Тренировките ще се адаптират според вашия прогрес и физическо състояние. Целта ни е да получите ефективна и специална подготовка, преди да се включите в нашите редовни класове.

Повече информация за нашите треньори можете да видите тук. Вижте нашите постижения тук.

След завършване на програмата, можете да продължите своите тренировки и да се присъедините към нашето сплотено общество в редовните ни класове. Графикът за тях можете да видите тук.

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да се запишете, можете да свържете с нас на: crossfire.sofia@gmail.com , на нашата фен страница или на телефон: 088 611 5696

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!