/

19 September

/

2021

/

09:57 PM

Александра Байкушева – Superhero Factory

Share:

 1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
  Завърших архитектура и интериорен дизайн в чужбина. От както съм в България, се ориентирам още в средата на тези специалности, а през останалото време помагам малко в семейния бизнес и инвестирам време в тренировки.
 2. От колко време и колко пъти в седмицата тренираш?
  Тренирам малко повече от година. Почнах с по 2/3 тренировки седмично докато свикна, а в последствие минах на 5/6.
 3. Спазваш ли хранителен режим и кой ти е любимия cheat meal?
  Винаги съм се опитвала да се храня здравословно, но въпреки това нямах достатъчно познания за да има добри резултати. От както увеличих тренировките си обаче, реших и да пробвам хранителният режим, който треньорите в CrossFire предлагат, най-вече за да съм сигурна, че ще имам достатъчно енергия да тренирам пълноценно и ще приемам това, което ми е нужно за качествено възтановяване. Не го спазвам постоянно и прекалено стриктно, но въпреки това почти веднага промяната беше на лице. А за най-любимият ми cheat meal.. честно казано са доста, но нека се огранича във ВСИЧКО тестено и пържено.. Хахах
 4. Какво постигна от тренировките си в CrossFire?
  За тази година и няколко месеца се промених изключително много и в много аспекти. Най-важното за мен обаче е това, колко по-уверена в себе си станах. След като в залата започнах да правя и постигам резултати, за които не съм си и мислела, че ще мога, това автоматично ми помогна да си повярвам и в много други сфери, които ме затрудняваха преди. Тренировките ме запознаха със страхотни хора, вече мои приятели, научиха ме на дисциплина, постоянство, хъс, воля и куп други неща. Визуалната промяна я слагам на последно място.
 5. Помниш ли първата си тренировка – какви бяха впечатленията ти след нея?
  Първото ми посещение в залата беше във вид на персонална тренировка с един от треньорите. Спомням си, че докато аз се мъчех с едни от най-базовите движения, бърпита, клекове и тн, гледах какво правят групата около мен и си мислех, „Леле тези хора са машини.. Искам и аз да мога това!“. Веднага след тренировката ме питаха, „Как беше, как се чуствам, харесало ли ми е?“ и още докато си поемах въздух, казах „Много е яко! Кога мога пак да дойда?“ Е вярно, че после няколко дни едвам ставах от леглото, но нямах търпение да се върна в залата.
 6. Кое е най-важното нещо за теб в една спортна зала?
  Най-важното е атмосферата. Обстановката в CrossFire е изключтелно приятелска и въпреки това, че всички сме като едно голямо семейство, има страхотна дисциплина и професионализъм от страна на треньорите. Разнообразието от тренировки и всички спортни лагери и други ивенти, които се организират също допринсят изключително много за създаването на едно страхотно общество. Не на последно място идват факти като наличието на всякакво оборудване, аксесоари за по-добър перформънс, двете кучета и какво ли още не..
 7. Кое е любимото ти упражнение и комплекс?
  Много обичам щангите, защото те са достатъчно сложни за да има винаги какво да продължавам да подобрявам в техниката си и съответно, когато направя нов PR чувството е много удовлетворяващо. В този дух на мисли, може да се каже, че комплекси от типа на DT и Grace са ми едни от най-интересните и любимите.
 8. Какво би посъветвал нас?

  С риск да кажа същото като повечето хора попълнили това интервю преди мен, бих казала само продължавайте в същия дух, не спирайте да търсите начини да се развивате.

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: