/

19 September

/

2021

/

09:47 PM

Александра Панушева – Superhero Factory

Share:

 1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
  Работя във фармацевтична компания и се занимавам с маркетинг. Ежедневието ми е много разнообразно и динамично, а напоследък включващо и много пътувания.
 2. От колко време и колко пъти в седмицата тренираш?
  Тренирам от десет месеца. В началото започнах с по 2-3 тренировки на седмица, а с времето стигнах до 4-5 пъти седмично.
 3. Спазваш ли хранителен режим и кой ти е любимия cheat meal?
  Доброволно признавам, че в момента не спазвам стриктно хранителен режим, тъй като пътувам много и определено ми е доста трудно да съчетая нещата. Това, разбира се, не означава, че си позволявам да ям каквото ми попадне. Като цяло гледам да се храня здравословно, да избягва храни с високо съдържание на захар, наситени мазнини, сол, както и пакетирани храни (чипсове, бисквити и прочие). Когато успявам да спазвам хранителния режим, изготвен специално за моите нужди от треньорите в CrossFire, мога да кажа, че резултатите са видими и осезаеми почти веднага.
  Любимият ми cheat meal, обаче, е сладолед – под всякаква форма, навсякъде и по всяко време!
 4. Какво постигна от тренировките си в CrossFire?
  Постигнах толкова много, че надали ще мога да опиша всичко. Успях да се науча да превъзмогвам себе си, да се изправям пред трудностите и предизвикателствата. В началото не ходех на нито една тренировка, която включва движение, което не мога да правя, а сега ходя предимно на тези, защото именно така се развивам, a и защото винаги когато кажа „не мога“, се намира поне един човек, който да ми се скара и да ми покаже, че не съм права. Научих се, че всичко е възможно стига да го поискаш. Спомням си думите на един от треньорите: „Кросфитът ще ви помогне дори и в ежедневието. Когато нещо ви е трудно просто си кажете: „Абе аз вчера направих 100 бърпита, та с това ли няма да се справя“ и всичко ще ви стане по-лесно“. С времето разбрах, че е точно така. И разбира се постигнах това, че започнах да нося с 2 размера по-малки дрехи (освен на ръкавите – тях май ги шият по-тесни вече хаха).
 5. Помниш ли първата си тренировка – какви бяха впечатленията ти след нея?
  Спомням си отлично първата си тренировка. Стоях пред залата и се чудех дали да вляза, защото се притеснявах дали няма да стана за смях. Спомням си и следващите 3-4 тренировки, след които имах мускулна треска поне седмица. Тогава си помислих, че това е физически невъзможно и всички хора в залата са нечовеци… Е определено се радвам, че се престраших да вляза и позволих на тези „нечовеци“ да станат мои примери за подражание и приятели.
 6. Кое е най-важното нещо за теб в една спортна зала?
  За мен най-важното в една спортна зала е отношението между хората. Именно това ме спечели в CrossFire още с влизането, когато треньорите ме посрещнаха с усмивка. Харесва ми, че тук няма съперници, а има само приятели и хора, които се подкрепят и си помагат.
 7. Кое е любимото ти упражнение и комплекс?
  Всички упражнения, които натоварват краката – BS, FS, Deadlift, WB, Box jump и т.н., но като цяло всяко упражнение и комплекс за мен е предизвикателство, което правя с желание и ентусиазъм.
 8. Какво би посъветвала нас?
  Най-важното според мен е да не губите себе си, защото вие сте спечелили толкова много приятели и последователи именно защото сте УНИКАЛНИ! Обичам ви!

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: