/

22 July

/

2021

/

03:51 PM

Десислава Иванова – Superhero Factory

Share:

С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

Работя в авиокомпания. Работата ми е свързана с това да наблюдавам зорко конкуренцията и да съм наясно с динамиката на търсенето според сезона и дестинацията, за да мога да извлека максимален приход от всеки полет. С други думи отговарям за това билета Ви да е най-скъп, когато имате най-силна необходимост от него и да ви предизвикам да пътувате тогава, когато хич не Ви се ходи никъде.
Моят ден започва в 05:30 сутринта с приготвяне на закуска или храна за училище за децата ми, а ако съм си „написала домашните“ вечерта остава време за един бърз омлет и за мен. След това събуждам момичетата ми и ако всички сме успели да се облечем подходящо за сезона и възрастта си, без да се е налагало да се аргументирам по теми като „Защо не ходим със сандали зимата?“ излизаме дружно към 07:10. Следва спринт по маршрут детска градина-училище-работно място. Ако в денят X има налична баба/дядо, който да се погрижи за децата за няколко часа, веднага след работа се изстрелвам към Crossfire.

Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

За съжаление няма кой знае каква регулярност в моите тренировки и според това дали има кой да удари едно рамо с гледането на децата ми, тренирам от 2 до 5 дни в седмицата. Това обаче не ме спира да гоня целите си. Понякога се случва и да тренирам веднъж или нито веднъж, но не използвам това като извинение да зарежа всичко, а просто се опитвам да наваксам при първа възможност. Така че БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.

Спазваш ли хранителен режим?

Режим под формата на точни часове и грамажи никога не съм успявала да спазвам, но се старая най-общо в едно основно мое хранене да има една длан протеин, един юмрук въглехидрат и един палец мазнина. Опитвам се да избягвам захарта и се интересувам от микронутриентите в храната, а не само от калориите. Смятам, че след дългогодишни експерименти с храната , повечето от които доста глупави, като това да не ям въглехидрати изобщо съм намерила баланса между това да не съм гладна да и да се чувствам добре.

От колко време тренираш в Crossfire?

Физически в Crossfire тренирам от почти 4 години, или от както залата е на сегашното си място, но сърцето ми е с вас още когато залата беше на старта локация, която беше твърде далеч за мен. По това време гледах постовете във Фейсбук и въздишах по щангите и яката музика, на която тренирате.

Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Постигнах баланс, който се изразява в това че се чувствам добре отвътре навън. Мнозина мислят, че тренирам за да изглеждам по-определен начин, а всъщност външното изражение на тренировките е само бонус, към начина по-който се чувствам. Тренировките ми помогнаха да „счупя“ стереотипа за жената, който се налага изкуствено от медиите и преследва най-вече подрастващите момичетата . Изумяват ме въпроси от типа „ Тренираш за да си слаба ли?. Тренировките ни правят силни и здрави, а не „слаби“.

Какво ти харесва най-много в нашата зала?

Кучетата –Франко, Джаз, Бруно и Барни, ама и треньорите са симпатяги де. Най-важното в залата са хората, хората и пак хората. В Crossfire не сме просто лица трениращи заедно, ние сме семейство. Невероятно е как тренировките обединяват хора на различна възраст с разнообразни професии и интереси и ги карат да трептят на една честота.

Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Бих ги посъветвала да не се лутат в морето от информация сами, а да потърсят някое мини общество като нашето, където по-лесно ще намерят правилният път, без да правят кардио до припадък и да спазват 90,100 и 156-дневни диети.

Какво би посъветвала нас?

Да продължавате да вярвате в нас, когато ние самите имаме колебания и да организирате по-често барбекюта. Грух ☺

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: