/

19 September

/

2021

/

09:56 PM

Елена Константинова – Superhero Factory

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
Ежедневието ми е динамично, изпълнено с тренировки, работа, хранене, личен живот, пак тренировки, хранене, хранене, тренировки, работа, хранене, подготовка за хранене, хранене. В резюме денят ми изглежда точно по този начин, но нито един не си прилича с предишния, като се запазва само честотата на тренировките, а храната и работата варират. Работата ми е вълшебна, свързана е с хора, а именно да докосвам телата им, а понякога и душите 🙂 Терапевт -масажист.

2. От колко време и колко пъти в седмицата тренираш?
След два месеца ще станат точно две години. Тренирам осем пъти в семицата 🙂

3. Спазваш ли хранителен режим и кой ти е любимия cheat meal?
Спазвам, но определено имам проблем с количествата. Способна съм да изям двойна доза от всяко хранене. Обичам да се храня, това е една от темите, която силно ни сближава. Рядко чийтвам, но голяма слабост са ми шоколадите.

4. Какво постигна от тренировките си в CrossFire?
Труден за мен въпрос, защото по навик се фокусирам върху нещата, които не съм постигнала и върху които имам още много да работя. Но понякога си мисля, че е време да спра да омаловажавам усилията ни и да се съсредоточа върху реалните резултати. Тогава прехвърлям наум първото си състезание, последвано от The Open, след това първото си международно състезание, както и последното във Варна и си давам сметка, че сме изминали много дълъг, труден, но и резултатен път, най-вече споделен. Удивително е усещането какви неподозирани сили и умения изваждате от мен и как, докато ме хвърляте в дълбокото, продължавате да ме държите за ръка. Всеки един от вас има специално място в сърцето ми и по свой начин е допринесъл да се превърна в точно този атлет, който съм. Колкото и клиширано да звучи научих, че след като се справям ежедневно с физическите и ментални предизвикателства на тренировките, мога да се справя с всичко. Научих се да бъда последователна, дисциплинирана, съсредоточена, взискателна към себе си, научих се най-вече да не се предавам. Научих, че понякога не е нужно да имаш план, просто трябва да „имаш топки“, а аз имам много, на всички вас, които сте зад гърба ми. Множественото число е умишлено търсено и тенденциозно – това е НАШАТА успешна история, а най-хубавото тепърва предстои.

5. Помниш ли първата си тренировка – какви бяха впечатленията ти след нея?
Имах паметна мускулна треска след нея. Помня почти всичко – интензивно движещи се почти хаотично, засмяни непознати лица около мен, слънцето проникваше през прозорците и отворената врата, помня упражненията, които ми даде Дени, включително и коментара му към обяснението как се прави Swing “продължавай, този кръст трябва да заякне малко“, помня как забрави името ми и прати агент на разузнаване, а на мен ми се стори ужасно френдли непознати да идват и да ти се представят…Това не беше достатъчно, защото след няколко дена Ставри ме нарече „Милена“…

6. Кое е най-важното нещо за теб в една спортна зала?
Хората, атмосферата, която те създават. Отношението и подкрепата, връзките, които постепенно изградихме помежду си и емоциите, които споделяме. Както казва Дени Узунова: „НИЯ сме супер комбина, даже ОСЪМ такава!“ ???

7. Кое е любимото ти упражнение и комплекс?
Всяко, което извършвам с лекота – BS, OHS, WB, C2B, HSPU, Ring Muscle Up…;) Всички комлекси са ми любими – приемам ги като предизвикателства, с които трябва да се преборя, анализирам и предприемам определена стратегия. Старая се най-вече да не се предавам.

8. Какво би посъветвалa нас?
Да продължавате да преследвате мечтите си, защото рано или късно, те се сбъдват!

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: