КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ

Engine

Класът, в който работим е върху Кла

Тренировката е предназначена да изгради вашия аеробен капацитет, чрез извършване на по-дълги, по-малко интензивни, устойчиви тренировки. По този начин изграждате по-силна аеробна система. 

Ще подобрите:

  • Производителността при по-дълги тренировки
  • Възстановяването между сериите и тренировките
  • Тренировъчното темпо
 

Изключително подходяща за тези от Вас, които:

  • Се задъхване по време на тренировка
  • Правят по-дълги паузи между повторенията/сериите
  • Забавят темпото значително след 6-10 минути при по-дълга тренировка


     

напр

еднали състезатели

WEIGHTLIFTING

Класът, в който работим е върху основните движения в Олимпийските щанги – Обръщане/Изтласкване и Изхвърляне. Тук се включват всички основни движения, които ще подпомогнат развитието на силата , мощта, гъвкавостта, мобилността, точността и баланса. Класът е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали състезатели.

GYMNASTICS

Редовните тренировки, включващи гимнастически упражнения, си заслужават усилията и времето! Това са добре познати упражнения или техни вариации, които се изпълняват от атлетите във всяка една зала за гимнастика. В програмата на Crossfire се придържаме към: набирания, лицеви опори, коремни преси, скокове с кутия, катерене по въже и други /могат да допълнят ако пропускаме нещо/. Тези упражнения повишават силата на тялото и подобряват двигателния контрол. Ако се изпълняват с висока интензивност тези движения водят и до подобряване на кардиореспираторната издръжливост.