/

19 September

/

2021

/

09:34 PM

Мартин Николов – Superhero Factory

Share:

 1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
  От 12 години се занимавам с ремонтна дейност на автомобили, което се явява като професия и хоби. Ежедневието ми е пряко свързано с това, като от няколко години насам с доста прекъсвания тренировките също станаха неизменна част от него.
 2. От колко време и колко пъти в седмицата тренираш?

  Специално кросфит тренирам от година и няколко месеца, като в CrossFire от март месец тази година. Възползвам се от всеки един свободен час, за да посетя залата, като се старая да я посещавам минимум четири пъти седмично.

 3. Спазваш ли хранителен режим и кой ти е любимия cheat meal?

  Съобразявам се с хранителният режим, предоставен ми от Вас разбира се и се старая да го спазвам доколкото ми позволява ежедневието, като се опитвам да се лишавам от така наречените “ забранени храни “. Очевидно не се справям достатъчно добре, защото “пресата” е все още мираж… ВСЕ ОЩЕ! 😂 Най-бленуваният “cheat meal“ за мен са десертите и по-точно (минута за реклама) – тортите от “Работилница за усмивки”.

 4. Какво постигна от тренировките си в CrossFire?
  Както е известно на всички, спортът учи на дисциплина и постоянство, „Crossfire“ ми показа че това наистина е така. За кратък период от време превърнахте “свинята” в “лебед”. Пропуснах в първа точка да спомена една много важна част от ежедневието си преди да стъпя в тази зала, а именно консумацията на любимото на малки и големи пенливо пиво(Биричка) , в скромни количества от няколко литра… Сега разбирате защо “пресата” все още е мираж. Но така де, по-важното е, че го проспуснах умишлено, тъй като, както споменах, вече съм, ако не лебед, то поне… думите оставям на вас хаха.
 5. Помниш ли първата си тренировка – какви бяха впечатленията ти след нея?
  Спомняйки си за първата ми тренировка, в главата ми изниква образът на моят черен приятел – Виден Нешев, който за съжаление я водеше в този ден. Виждайки ме на вратата ме посрещна с думите : “Пе*ал, включвай се в групата”. За мен милост нямаше.. топлото посрещане липсваше.
 6. Кое е най-важното нещо за теб в една спортна зала?
  Най-важното за една зала е именно това да сплотява хората, които тренират в нея, да те кара да тренираш с “кеф” дори когато си имал ужасен ден и не на последно място професионалната квалификация на треньорите която безспорно в “Crossfire” е на едно много високо ниво!
 7. Кое е любимото ти упражнение и комплекс?
  Без съмнение, колкото и невероятно да звучи, “любимите” на всички – БЪРПИТА!
 8. Какво би посъветвал нас?
  Да си останете същите “Пе*али” , да запазите нивото и качеството на тренировките и да продължавате да се развивате все така устремено, както досега. 😉 Това успях да сътворя за 3 седмици и се надявам след това интервю да се намери и някоя дама, която да ми трови нервите… 

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: