Наталия Стойнова - Superhero Factory

/

22 July

/

2021

/

03:51 PM

Наталия Стойнова – Superhero Factory

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

Работя в IT сектора и се занимавам с планиране на доставките на хард и солид стейт драйвове за сървъри. Денят ми започва в 5:40, когато ставам, за да се приготвя за тренировка от 7. Следват 8 работни часа на стол пред компютър на бюро. Вечер гледам да си легна не по-късно от 23:30. Свободно време напоследък почти не ми остава, но когато се появи-гледам да отскубя на чист въздух.

2. Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

С кросфит се занимавам 6 дена седмично, като някои от тях са упражняване на техниката на изпълнение на движенията в гимнастиката и олимпийските щанги. Гледам да имам 4 кросфит тренировки и 2 специализирани упражнителни класа. Отделно в някои дни вечер отделям 2 часа за спортно катерене.

3. Спазваш ли хранителен режим?

Опитвам се да следвам Зоната на Бари Сиърс. Накратко в нея се казва, че при всяко хранене в чинията ти трябва да има 40% въглехидрати, 30% мазнини и 30% протеини.Доста е трудно, тъй като се налага да претегляш съставките по грамаж за всяко ядене, както и да приготвяш ежедневно храна. Съществува и системата на око, разбира се, която също върши работа, а и с времето човек се учи колко са 200 грама пилешко месо, например. В рамките на деня имам 5 хранения. Не приемам хранителни добавки, затова се старая да се храня разнообразно и да не оставам гладна.

4. От колко време тренираш в Crossfire?

Тренирам в Crossfire от март 2017г.

5. Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Намалих няколко обиколки по тялото си и увеличих други, научих движения, които преди това не можех, увеличиха се и работните килограми на щангата ми. Също така, с времето престанах да късам мазоли и длани, понеже кожата ми там свикна с триенето, което пък заздрави хвата. Динамичните движения в спортното катерене ми станаха по-сигурни. И не на последно място, подобрих качеството на съня си –спя непробудно 6-6:30 часа, като заспивам в рамките на 3 минути, след като помириша възглавницата.

6.Какво ти харесва най-много в нашата зала?

Харесват ми хората, харесва ми атмосферата, харесва ми, че имам възможност да се уча на движения, които не мога (преди нямах),харесвам, че експериментирате с програмата.

7.Какво би посъветвала хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Да разберат какво точно искат и защо са в залата, след което да обсъдят с вас може ли да се постигне, как точно и за колко време.

8.Какво би посъветвала нас?

Да се стремите да познавате клиентите си и тяхната причина да са в залата ви, за да можете да отговорите на техните нужди, ако те са в рамките на кросфит философията; да не спирате да се развивате, да четете и да се учите и да надграждате; да отгледате и да развивате хора, които да вдигат нивото на тренировките в залата. Аз не съм се отказала от мечтата си да правя в отбор от двама синхронни масъл ъп-и на халки, вместо синхронни бърпита 🙂

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: