/

20 September

/

2021

/

11:18 AM

PlovdivThrowdown 2017

Share:

Последният уикенд на месец Октомври в Пловдив се проведе първото по родът си състезание PlovdivThrowdown 2017.

В него взеха участие 11 наши състезателя, които успяха да извоюват 4 медала. Елена Константинова се представи превъзходно на първото си състезание и съвсем заслужено взе златото при жените. Виктор Ценов показах огромен дух и успя да се събере след труден старт и да вземе второто място при скалираните мъже. Красимир Димитров и Ставри Ставрев показаха защо са най-добрите в България и съответно взеха първо и второ място при професионалистите. Кирил Мерджанов надмогна себе си многократно и показа, че за човешкото тяло не съществуват гранци и за това съвсем заслужено взе наградата Spirit of the Games. Гордеем се с всичките си участници и се радваме, че показахме колко сплотен и здрав отбор сме.

Искаме и да благодарим на голямата тълпа от наши приятели и близки, които два дни неотлъчно бяха с нас и ни помагаха и подкрепяха. Трудно е да се изрази усещането, но вие ни давахте сили и без вас резултатите нямаше да са същите. Поклон!

Благодарим и на организаторите за плавното протичане на състезанието и добрата подготовка. Доказахте, че има развитие на този спорт в България, и че всичко зависи от нас като зали, които се подкрепят взаимно.

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: