/

20 September

/

2021

/

11:07 AM

Ставри Ставрев

Share:

Кратка история за теб?

Имах късмета да израсна в полите на Витоша. От 3 годишен карам ски, а малко след това нашите ме записаха и на футбол. От малък съм доста активен, състезателен и любопитен. Имах страхотно детство, като се прибирах в нас само за да ям. В училище се записвах на всичко, на което ми позволяваше времето – от олимпиади по математика до състезания за огнеборци. След 10 години във футбола записах да уча бизнес в университет и започнах да се занимавам с фитнес и street fitness.

Какво друго правиш освен CrossFit?

Обичам предизвикателствата и да опитвам нови неща. От ските в планината до водните спортове на морето. Също така обичам да чета и да играя видео и компютърни игри.

От колко време се занимаваш с CrossFit?

Малко над 3 години.

Какво те мотивира да продължаваш да се занимаваш с това?

Има много специфична емоция, която носи този спорт, която не може да се опише с думи. Тя се крие в хората и атмосферата, която създаваме всички ние. Имам уникален екип, с който израстваме всеки ден и нямам търпение да сбъднем всичките си виждания и мечти. Не мога да си представя живота без хората, които срещнах в залата и покрай нея. Знам, че ще срещам още!

Как започна да се занимаваш с CrossFit?

Брат ми (Дени) ме запали. Тогава още ходех по фитнеси и лостове. Покани ме да тренирам с него и негови приятели и ефекта не закъсня. След като пуснах кръв още на първата си тренировка реших, че това е за мен. Оттогава насам не сме се разделяли.

Кои са любимите ти вредни храни?

Аз съм теле… мога да изям света ако беше вредна храна! Обичам много неща – от бургери, пица и дюнери, през домашни манджи и гозби, та до сладолед, пуканки и всякакви видове десерти. Мога да изброявам с дни, но понеже отивам да ям спирам до тук!

 

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: