ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

SUPERHUMAN BEGINNERS PROGRAM

Присъединете се към нашето семейство и започнете своята трансформация в суперчовек!

След повече от 2 години и над 200 обучени супергерои, разработихме нова концпеция, която вярваме, че ще бъде по-ефективна и удобна за вас. Представяме ви нашата нова Superhuman Beginners Program.

Индивидуална програма за начинаещи
Тя се състои от 4 индивидуални тренировки, на които ще бъде обърнато персонално внимание. Тренировките ще се провеждат в удобно за вас време, след предварителна уговорка с треньора, който ще проведе вашата Superhuman Beginners Program. Цената на индивидуалната програма е 140 лв. Ако пък решите да доведете приятел, роднина или просто сродна душа, с която да споделите изживяването, цената ще бъде 200 лв. и за двама ви.

Включете се в нашата програма за начинаещи и заедно ще поставим основите на вашите нови супер сили. Ще научите основните движения във функционалните тренировки – как да изпълнявате правилно движения със собствено тегло, както и движения с щанга и пудовка.

Движенията, на които ще наблегнем са:

Тренировките ще се адаптират според вашия прогрес и физическо състояние. Целта ни е да получите ефективна и специална подготовка, преди да се включите в нашите редовни класове.

Повече информация за нашите треньори можете да видите тук. Вижте нашите постижения тук.

След завършване на програмата, можете да продължите своите тренировки и да се присъедините към нашето сплотено общество в редовните ни класове. Графикът за тях можете да видите тук.

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да се запишете, можете да свържете с нас на: crossfire.sofia@gmail.com , на нашата фен страница или на телефон: 088 611 5696