/

19 September

/

2021

/

10:19 PM

The Superhero factory

Share:

Да намерим най-добрият хранителен план, за оптимално здраве и постижения може да се окаже трудно. Колкото и да ни се иска, не е достатъчно да следваме цифри и формули и да приемаме добавки. Нещата са строго индивидуални за всеки.

Освен качествените тренировки, правилното хранене е изключително важно, за да постигнеш желаните резултати и да се чувстваш добре в своето тяло. Трябва да се отбележи, че правилно хранене, не означава диети и ограничения. Добрите резултати се постигат със създаване на правилни хранителни навици за балансирано хранене. За целта трябва да знаете как различните храни влияят на вашето тяло и как да ги комбинирате, за да се чувствате по-добре, тонизирани и енергични.

Някои хора желаят да намалят теглото си, да намалят подкожните мазнини, да станат по-активни, по-подвижни и да се чувстват по-добре в кожата си.

Други хора желаят да покачат масата си, да увеличат силата и обема на мускулите си и съответно да постигнат по високи резултати в залата.

Ние помагаме на всички да постигнат по-добри резултати спрямо целите си, помагаме ви да балансирате своето меню, така че да изглеждате и да се чувствате по-добре. Да увеличите своята сила, издръжливост и енергия, както в залата така на работното място и личният живот.

Това са само част от резултатите на хората, които вече ни се довериха!

Ще се радваме да помогнем и на вас в създаването на правилни хранителни навици като направим персонализиран хранителен режим, съобразен с вашето ежедненвие и физическа активност. Повече за нашата Superhero хранителна програма може да прочетете тук – CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: