/

19 September

/

2021

/

10:04 PM

Успешни истории – Анна Николова

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
В момента работя в Share Service Center като account receivable specialist – сметки, числа и 8 часа в седнало положение. По образование съм Икономист / маркетолог, a по душа съм Сладкар.

2. Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?
Поредната сутрин, будилникът звъни. Отварям очи, навън е още тъмно. Това не ме притеснява 🙂 Ставам веднага, дянят няма да ме чака. Взимам сакa си за тренировка и отивам в залата. И така 4-5 пъти в седмицата.

3. Спазваш ли хранителен режим?
Да! Най- общо казано – не ям сладко, само обичам да го правя, не пия газирано и не хапвам млечни продукти. Храня се предимно с протеин – месо, риба и яйца / белтъци. Хапвам доста салата, т.е. фибри и по-малко въглехидрат, под формата на картоф (предимно сладък, т.нар. батат) или ориз. Пия много вода.

4. От колко време тренираш в Crossfire?
От декември 2016 т.е. от година и половина.

5. Какво постигна от тренировките си при нас за това време?
Повярвах, че съм способна и на невъзможното. Просто повярвах в себе си! Постоянство и воля. Кросфитът е спорт, който изисква от трениращия да има търпение и да гледа на подготовката си в дългосрочна перспектива. Кросфитът възпита у мен дисциплина. Вече съм по-силна, по-бърза и точна, по-балансирана, по-гъвкава и издръжлива. Постигнах спортна форма не само на тялото, но и на духа. My strongest muscle and worst enemy is my mind! And I train it well.

6. Какво ти харесва най-много в нашата зала?
На първо място в залата се чувствам все едно съм си в къщи. Моето голямото софийско семейство – CrossFire, където съм спокойна, забравям за всички проблеми и негативни емоции от ежедневието. Дори си имаме и куче – любимият Франк. Тук срещнах много ценни за мен хора! Смеем се и плачем заедно. Потим се всички на всяка тренировка, подкрепяме се и се забавляваме. Треньорите – хора, които умеят да слушат, вярват в нас и ни поставят предизвикателства, предизвикват доверие и уважение, отделят време и внимание за всеки трениращ и се отнасят с нас като с равни. Благодаря ви за времето, за търпението, за съветите и куража. Да си призная, когато влязох за първи път в залата, в главата ми беше пълна каша от съмнения и колебания. Дали вече не ми е късно да вляза във форма, дали няма да стана за посмешище…. Всичкият този мозъчен боклук беше издухан като от торнадо още в първите минути на запознанството ми с вас. Харесва ми разнообразието в тренировките. Всички спортни събития, състезания, CrossFire challenge days и барбекютата пред залата, спортните ни лагери… Всичко това е безброй положителни емоции, забавление и смях. Храната за душата 🙂

7. Какво би посъветвала хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?
Ако се колебаете – дали трябва и кога, отговорът ми е този: започнете още ДНЕС! Докажете на себе си, че заслужавате много повече.

8. Какво би посъветвала нас?
Никога не се отказвайте от мечтите си, заради времето, което ще ви отнеме да ги постигнете. Времето минава – така или иначе! Движете се, търсете, покорявайте и останете себе си. Обичам ви!

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: