/

19 September

/

2021

/

10:12 PM

Успешни истории – Борис Биволарски

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
Откакто дойдох “на” София-та, се занимавам активно с маркетинг. Още в гимназията имах интерес в тази област и през годините се убеждавам, че не бих се занимавал с друго. Обичам да тествам нови подходи, да обсъждам идеи и да споделям добри практики. Ежедневно се опитвам да продавам на хората картофи и свинско… онлайн. Покрай тях често си купуват и доста банани.

2. Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?
Тренирам 3-4 пъти седмично, в зависимост от натовареността ми през деня.

3. Спазваш ли хранителен режим?
Обичам да готвя и предпочитам да приготвям сам храната си. Тествал съм различни хранителни режими, но може би най-полезното, което взех от тях е, че видях как различните храни ми влияят и успях да си изградя правилни хранителни навици. През последните месеци, благодарение на треньорите в CrossFire и трениращите, научих доста неща за храненето, което веднага рефлектира върху резултатите в тренировките и физическото ми състояние.

4. От колко време тренираш в Crossfire?
Тренирам в залата от 3 години.

5. Какво постигна от тренировките си при нас за това време?
Разбрах, че тялото ми е способно да прави доста неща, за които не съм предполагал, че ще мога. В работата ми и в живота като цяло, обичам предизвикателствата и да си поставям високи цели. Тренировките в CrossFire са предизвикателство за тялото и ума и всеки път се стремя да постигна конкретна цел ( по-добро време на комплекс, по-голяма издръжливост, да развия нов skill, по-големи тежести ). Със сигурност съм в най-добрата си физическа форма, откакто тренирам в тази зала.

6. Какво ти харесва най-много в нашата зала?
Може би най-много ми харесва атмосферата, която се е създала в залата. Атмосферата, разбира се, идва от хората… и едно куче 🙂 Общността в залата е това, което я прави специална и различна. Тренировките са разнообразни и съобразени така, че без значение в каква форма си, да те изстискат на макс. Харесва ми, че ако съм си поставил цел, треньорите винаги ми поставят по-висока. Тук на помощ идват останалите трениращи в залата, с които взаимно се мотивираме и си помагаме, съответно заедно достигаме до… безпаметно състояние на земята в локва от пот.

7. Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?
Ако хората започнат да се чудят, дали тренировките им са ефективни и качествени, то със сигурност не са. В различните зали, треньорите прилагат различни методи на тренировка, но в края на деня най-определящото е отношението им към трениращите. Треньорите в CrossFire знаят всеки трениращ в залата в каква форма е, какви са му възможностите и до каква степен могат да го натискат. Това е предпоставка за трениращите винаги да тренират ефективно и качествено.

8. Какво би посъветвал нас ?
Вие вече сте вдигнали високо летвата и предоставяте наистина качествена услуга. Моят съвет към вас е, това да не ви кара да поддържате едно ниво, а винаги да се стремите към следващото стъпало.

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: