/

19 September

/

2021

/

10:08 PM

Успешни истории – Божидар Йочев

Share:

– С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
Работя 11 години в сферата на хазарта, предимно в офис по цял ден, седнал пред компютър, но понякога ми се налага да пътувам доста в България и извън нея.

– Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?
От известно време се старая да са минимум 5 пъти в седмицата, като гледам да тренирам 3 дни и 1 да почивам. Понякога като се чувствам добре в почивният ден не ме свърта и или пак съм в залата или ходя да потичам няколко километра.

– Спазваш ли хранителен режим?
Да от два месеца. Преди това също съм избягвал така наречените вредни храни и съм се съобразявал какво, колко и кога да ям, но откакто почнах се чувствам два пъти по-добре. За тези 2 месеца съм свалил вече 6 килограма и то предимно от мазнини. В хранителният ми режим са включени доста неща, които обичам, най-хубавоте е че рядко оставам гладен, защото това ме побърква. Друг плюс е че най-вероятно ще се оженя скоро, защото осъзнах че ми трябва някой да помага с готвенето и миенето след това.

– От колко време тренираш в Crossfire?
Вече станаха 10 месеца, като първите няколко нямах възможност да идвам редовно.

– Какво постигна от тренировките си при нас за това време?
Постигнах ужасно много неща за този кратък период. Чисто физически промяната е огромна и с всяка тренировка виждам по-добри резултати и постигам някоя от целите, които съм си поставил. Припомних си неща от времето, в което се занимавах със спорт по сериозно. Този тип тренировки събуждат желание да ставам с всеки ден все по-добър, да достигам лимитите си и да ги надскачам и едно от най-приятните за мен чувства е когато вече не можеш повече, но се събереш и продължиш.

– Какво ти харесва най-много в нашата зала?
На първо място треньорите и хората, с които се мъчим и които вече мога да нарека приятели. За това кратко време чувствам залата като дом, колкото и да съм изморен или да съм имал лош ден, знам че там е лекарството за всичко и гледам да не пропускам тренировка.
По скоро всичко ми харесва в залата.

– Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?
Нека да дойдат, да направят няколко тренировки, да не се плашат от мускулната треска, минава по някое време, и те сами ще открият колко е различно в CROSSFIRE. Ще се зачудят как са тренирали до сега, ще усетят сами разликата и ако им е трудно да се приберат след тренировка, а сутрин да станат от леглото, тогава е ефективно и качествено ?

– Какво би посъветвал нас ?
Може би звучи изтъркано, но продължавайте в същият дух, защото променяте наистина живота на хората.

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: