/

19 September

/

2021

/

10:17 PM

Успешни истории – Деница Узунова

Share:

С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

С хиляди неща 🙂 Графичен дизайнер съм, на свободна практика – работя по доста разнообразни проекти с клиенти от различни сфери и се старая да съм на поне толкова места едновременно, което прави ежедневието ми много любопитно и цветно.

Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

3-4 пъти седмично.

Спазваш ли хранителен режим?

Не, но да кажем, че се опитвам да не ям много вредни неща 🙂

От колко време тренираш в Crossfire?

От година и половина.

Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Надскочих себе си в много отношения! Опознах границите на възможностите си, станах по-уверенa и по-мотивиранa в поставянето на цели и следването им, състезавах се със самaта себе си, изградих си по-силен психически характер, научих се да бъда по-издръжлива и да знам, че винаги може повече. Никога не съм си представяла, че ще мога да направя 150 wall balls, 300 бърпита или че ще вдигам щанги, а сега ‘още едни 5-чки’ ми се струва съвсем нормално. 🙂

Какво ти харесва най-много в нашата зала?

Харесва ми, че никога не ми е скучно. Харесва ми, че тренирам с прекрасни, упорити хора, които всекидневно се стремят да постигнат по-добри резултати; харесват ми тренировките, които ни изкарват отвъд границите на комфорта, предизвикват не само тялото, но и духа ни, мотивират ни да правим всичко възможно, за да побеждаваме личните си рекорди, развивайки в нас сила, издръжливост и баланс. Харесва ми, че работим над слабостите си и най-вече предизвикателството, което ти поднася всяка тренировка.

Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Да заменят негативното мислене с правилно отношение, да бъдат по-решителни и да гледат на препятствията като възможности. Дори и понякога да не сте сигурни дали ви се тренира, тренирайте, ще се чувствате хиляди пъти по-добре, отколкото ако си останете вкъщи. Кросфитът e забавна терапия, която действa, както на здравето ви, така и на физиката и психиката ви и крайният резултат е това, което ще ви накара да продължите да трениратe.

Какво би посъветвал нас?

Да не се променяте! Да продължавате да пораждате в нас желание да надскочим възможностите си, да преодолеeм психическите си бариери и да повярваме, че можем; да калявате волята ни и да ни карате да чувстваме залата като 2-ро вкъщи!

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: