/

19 September

/

2021

/

10:14 PM

Успешни истории – Гергана Алипиева

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

Занимавам се със счетоводство и финанси, работя като Кредит мениджмънт експерт в „Кока Кола“. Повече от 8 часа дневно съм пред компютъра в седнало положение, ако имах избор бих прекарвала това време в залата.

2. Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

Опитвам се да тренирам поне 5 пъти в седмицата. Имала съм и периоди, в които съм тренирала 15 дни без прекъсване, напоследък не разполагам с достатъчно време, но се надявам, че скоро това ще се промени.

3. Спазваш ли хранителен режим?

Преди да започна да тренирам правих милиони диети и стигах до всякакви крайности, но рано или късно се връщах в изходна позиция. От както тренирам разбрах, че с глад и лишения не се постига нищо. С течение на времето започнах все повече да се съобразявам каква храна приемам и да ограничавам всичко вредно до минимум. От 2 месеца спазвам стриктен хранителен режим изготвен за мен от Crossfire. Мога смело да заявя, че никога не съм имала повече сила и не съм се чувствала по-добре. С удоволствие бих споделила моя опит. Отслабване и горене на мазнини се получава с ядене и активно спортуване, а не с лишения и ограничения – колкото и нелогично да ви звучи.

4. От колко време тренираш в Crossfire?

Тренирам в залата почти 3 години.

5. Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Това е доста обширен въпрос, по който мога да говоря с часове. Постигнах изключително много, всъщност аз нямам нищо общо с човека, който бях преди да вляза за първи път в тази зала.

Открих, че можеш да тренираш без да ти е досадно и мъчително. Много е важно да спомена, че аз никога не съм се занимавала сериозно с някакъв вид спорт. С треньорите от Crossfire започнахме от основни движения и упражнения. Не бях способна дори на правилен клек със собствено тегло. През този период постигнах изключително много – научих и продължавам да уча много нови движения, техники, стратегии и се подобрявам всеки ден.

Ако оставя настрана новопридобитите си физически умения, в тази зала израстнах и като човек. Разбрах,че съм много по-способна отколкото съм вярвала. Осъзнах, че имам страшен хъс и инат, за които дори не подозирах. Научих, никога да не се отказвам във всеки един аспект от живота си, а да пробвам поне още веднъж. Вярвам, че няма невъзможни неща, всичко може да се постигне, ако не с много, то с неимоверно много усилия и желание.

6. Какво ти харесва най-много в нашата зала?

Харесват ми много неща, но ще се опитам да бъда максимално конкретна.

– Харесвам различните тренировки всеки ден. За мен те винаги са забавни и предизвикателни.
– Знам, че винаги мога да разчитам на треньорите си когато се затруднявам, имам нужда от съвет или насока.
– Срещнах страхотни хора с различни професии, много от които ми станаха близки приятели. Харесва ми приятелската атмосфера, това че винаги си помагаме, израстваме и се подобряваме ежедневно заедно.
– Всеки ден с нетърпение очаквам тренировката си, защото това е мястото където разпускам от стреса и се откъсвам поне за час от проблемите си. Това е моето място и знам, че тук винаги ще намеря решение на поредното си затруднение.
– Обожавам организирането на лагери, семинари и барбекюта.
– Не на последно място Франк – най-невероятното куче ! Той създава уютна атмосфера, която не може да се намери другаде.

7. Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Първо, моят съвет за дълготрайни резултати е да се тренира с удоволствие и да се очаквa с нетърпение следващата тренировка. Ако се ходи на тренировка само, за да се свалят килограми, да се оформи фигурата за лятото и не се спазва хранителен режим е разбираемо е, защото резултатът не е на лице. Съветът ми към всеки, който се съмнява дали тренира ефективно, е да намери своето място и своите треньори, защото когато обичаш това, което правиш резултатите неминуемо идват. Crossfire е моето място – препоръчвам го на всички.

8. Какво би посъветвал нас ?

Продължавайте да влагате сърце в това което правите, не губете хъса си, желанието си да ни развивате и нека заедно преодоляваме все по-високи върхове. Бъдете себе си и никога не се променяйте. Продължавайте да инвестирате във себе си всеки ден. Продължавайте да правите всичко възможно да се запази отборният дух в тази зала, защото именно това я прави толкова специална и различна от всички останали. Продължавайте да вярвате в нас и да ни нахъсвате, дори когато ние самите не вярваме в себе си.

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: