/

19 September

/

2021

/

10:21 PM

Успешни истории – Николай Христов

Share:

– С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

Работя в IT сферата, като почти през целият ден не извършвам почти никаква физическа дейност. Работя със стандартно работно време, като тренирам винаги вечер след 18:00ч.

– Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

Преди успявах да тренирам почти всеки ден, към момента тренирам между 4-5 пъти в седмицата в залата.Гледам също да правя тренировки и навън – тичане, колело и преходи в планината! Пише се СПОРТ, чете се ЖИВОТ, както са казали умните хора.

– Спазваш ли хранителен режим?

Както знаем повечето от нас трениращите, храната която консумираме е от изключителна важност. Дори в някой случаи е по-важна и от самата тренировка. В моето меню избягвам всякакви вредни храни (тестени храни, газирани напитки и захарни изделия), само в някои много редки случаи си позволявам да наруша тези правила. Много е важно да отделяме специално внимание на храната, която ядем.

– От колко време тренираш в Crossfire?

От самото начало на създаването на CrossFire, сега на 3 март станаха 3 години.

– Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Преди да започна да тренирам в CrossFire, главно поддържах форма с фитнес и кардио тренировки. Но всички знаем, че фитнесът вдървява и трупаш главно мускули. В CrossFire промених доста неща в себе си. Като започнем от физическото и преминем през психическото състояние. Постоянството, упоритостта, волята, издръжливостта, това да не се отказваш, са една малка част от качествата, които са вече част от мен, благодарение на професионалните треньори и на всички, които спортуваме и леем пот заедно в CrossFire.

– Какво ти харесва най-много в нашата зала?

Много са нещата, които ми харесват. Страхотните хора, невероятните и разнообразни тренировки, които те правят още по-силен и издръжлив, добрите треньори, многото приятели, които намерих там, чудесните спортни лагери, на които винаги се зареждаш с много положителни емоции.

– Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Да се доверят на професионалните треньори в CrossFire. Аз дойдох в залата по препоръка, и вече 3 години съм част от семейството на CrossFire.

– Какво би посъветвал нас

Бъдете все така готини и всеотдайни към всички нас трениращи.

Вижте новата ни услуга за супер герои, с която ще ви помогнем да постигнете желаните резултати: CrossFire Nutrition Program

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: