/

20 September

/

2021

/

11:12 AM

Успешни истории – Рая Цветкова

Share:

– С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?

Занимавам се с тестване на мобилни приложения. Като цяло работата ми не засяга силно физическо натоварване, даже напротив, близо 8 – 9 часа от деня ми са в седнало положение.

– Колко пъти успяваш да тренираш в седмицата?

В последният един месец не тренирам много често, но като цяло винаги съм се старала да има минимум 4-5 посещения в залата на седмица. Естествено е имало случай, в които съм тренирала 13-14 дни без почивка. Но горе долу се стремя на 5 -6 дни да имам един ден почивка.

– Спазваш ли хранителен режим?

Ако под хранителен режим се има предвид да си следя колко грама ям от една или друга храна – не, не следвам подобен режим. Но се старая да не ям храни от пакетчета – чипс, сладки, захарни изделия. Не консумирам сокове, безалкохолни напитки и почти никакъв хляб. Естествено, не значи че от време на време не си купувам шоколад. : )

– От колко време тренираш в Crossfire?

От година и половина.

Какво постигна от тренировките си при нас за това време?

Научих много за себе си и това на какво съм способна. Преди да дойда в залата на CrossFire, единственото, което правех е да бягам и основно правех кардио тренировки.

Да предизвикаш тялото си е най-лесният начин да предизвикаш ума си. Всяка тренировка е едно ново предизвикателство за мен. Има дни, в които определено не ми се тренира, но всеки път когато си го помисля, просто отивам и тренирам. Така, че освен по-силно тяло, постигнах и по-силна воля.

– Какво ти харесва най-много в нашата зала?

На първо място там се чувствам като у дома си. Това е мястото, на което забравям за всичко и просто се наслаждавам на времето, прекарано сред забавни и приятни хора.

Треньорите – едни невероятни професионалисти и хора за пример, които са винаги на среща, за да ти помогнат, за да те накарат да дадеш максимума от себе си и да не ти позволят да се откажеш.

Разнообразието от тренировки, упражнения и различните класове за подобряване на уменията ни.

Организирането на различни събития – спортни лагери, барбекюта, разходки… Всичко това е прекрасен начин да опознаеш хората в залата и да погледнеш по един по-различен начин на тренирането и спорта като цяло.

Не на последно място – Франк : )

– Какво би посъветвал хората, които не са сигурни дали тренират ефективно и качествено?

Както е казал един известен човек: „Никой човек няма право да бъде аматьор в областта на физическото обучение.“ За това бих ги посъветвала да не се колебаят и да питат. Инвестирайте в себе си и няма да съжалявате! Най- важното е да намерите общност от супер хора, които не само ще се грижат за развитието на силни тела, но и умове. Спортът не бива да е задължение, а забавление.

– Какво би посъветвал нас?

Продължавайте да бъдете себе си и да бъдете така отдадени на нещата, които ви правят щастливи. Поддържайте добрата атмосфера и комуникация в залата, защото това е нещото, което я прави толкова специална. Инвестирайте в това да знаете повече, да можете повече и да давате пример на всички трениращи, защото CrossFire е вашето огледало.

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: