/

19 September

/

2021

/

10:02 PM

Успешни истории – Влади Шенков

Share:

1. С какво се занимаваш и какво е твоето ежедневие?
Работя в сферата на логистиката и транспорта – и въпреки че в отдела организираме придвижването на хиляди тонове стока дневно, 8-10 часа аз съм блокиран пред компютъра в офиса.

2. От колко време и колко пъти в седмицата тренираш?
В Crossfire тренирам от Декември 2016 – пресметнете сами, не съм добър в математиката. …… отстрани ми подсказаха, че са година и 7 месеца 🙂

3. Спазваш ли хранителен режим и кой ти е любимия cheat meal?
Хммм, доста подвеждащ въпрос. Откровено, не, не спазвам хранителен режим. В началото просто си ядях всичко(което ми попадне в полезрението –„грух“) и си тренирах. На въпроса защо тренираш, отговарях: За да мога да ям каквото искам.

От известно време започнах да избягвам „вредните храни“, които принципно преди често употребявах. Да знам, че доста хора ще кажат, че това звучи супер напудрено, но в крайна сметка реших да опитам няколко месеца да се храня по начин, който моите треньори ми препоръчаха и се стигна до там че тялото ми отвикна от приема на fast food и даже не ми се ядеше подобна храна. В моментите когато си позволявам вреднотии или една идея малко повечко алкохол, след това се чувствам доста зле – някак тегаво и тежичко на стомаха.

4. Какво постигна от тренировките си в CrossFire?
Ууууу, интересно. Другите трябва да отговорят какво съм постигнал – глупости, ще си кажа аз. УЖАСНО много неща постигнах. Първото нещо, и най-видното, е физическата промяна…. лелеее какво кръгло нещо съм бил преди да започна да тренирам в Crossfire… хахах
Научих се на повече търпение, а аз съм си нервак по душа. Разбрах, че с правилната нагласа, мотивация и енергия(която има в залата), може да постигнеш неща, за които не си си и помислял.

5. Помниш ли първата си тренировка – какви бяха впечатленията ти след нея?
Хахаха, да помня я, даже има клип на тренивката, в която влизам в кадър…. тренировката беше тежка и имаше много хора. Компекс с Thrusters и burpee box jump, от всякъде подскачаха хора и мятаха лостове…. помислих си, лелеее колко са добри тия, а аз къде съм… аз бях отстрани с още 3-4 души, всички начинаещи и си цъкахме някакви клекове и коремни преси. Няма да я забравя тази тренировка

6. Кое е най-важното нещо за теб в една спортна зала?
Треньорите и трениращите в залата са двете най-важни неща за мен. Треньорите като професионалисти и хора– защото първо ако не знаят какво правят може да е доста опасно – особено в спорт като Crossfit и второ, ако не са хора няма как да те мотивират да надскочиш себе си.

Трениращите в залата също са важни, защото ако си заобиколен от кисели, неприятни и комплексирани човечета, няма как да ти е готино.

7. Кое е любимото ти упражнение и комплекс?
Всички, които мога да правя. И тези, които немога, но ще се науча – но принципно недолюбвам всичко, което завършва на ****uster ( trusters and clusters)

8. Какво би посъветвал нас?
Тук ще е кратко, че май се поувлякох – Останете си същите, каквито сте сега. И повече partners wods 🙂

// СКОРО ПУБЛИКУВАНИ:

// NEWSLETTER SUBSCRIBE:

Моля потвърдете, че се съгласявате да получавате на мейла си newsletters от CrossFire: